LET OP: Wil jij dit jaar beachvolleyballen? Meld je dan opnieuw aan als donateur!

Door een eenmalige bijdrage te betalen krijg je het recht om gebruik te maken van de beachvolleybalvelden. Je kunt je aanmelden als donateur via een Tikkie of via een automatische incasso.

Wat is er veranderd?

  • Captains***Kangeroe leden hadden vorige jaren de mogelijkheid om het donateurschap te betalen binnen de contributie van Captains***Kangeroe. Dit komt te vervallen, iedereen dient zich per jaar aan te melden bij Beach & Teach.
    Betaal jij het donateurschap van 2018 via Captains***Kangeroe? Dan wordt er in dit kwartaal (mei) de laatste betaling van het donateurschap van 2018 afgeschreven en daarna stopt de automatische incasso. Let dan wel op, wil je beachen in 2019? Meld je dan opnieuw aan.
  • Je betaalt het donateurschap in één keer. Bekijk hier de prijzen. 
  • Aanmelden bij Beach & Teach kan vrij gemakkelijk. Je hebt twee mogelijkheden, namelijk betalen via een automatische incasso of via een Tikkie. Voor meer informatie, bekijk dan de pagina om je aan te melden.

Veelgestelde vragen:

1. In welke periode kan ik beachen?
Het beachvolleybalseizoen begint in week 19 en loopt door tot 29 (2019).

2. Op welke dagen worden er trainingen gegeven?
Normaliter worden de trainingen gegeven op de dinsdag of donderdag. Op welke dag en tijdstip (eind van de middag of begin van de avond) je wordt ingedeeld hangt af van je niveau, leeftijd en de beschikbare trainers. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op via info@beachteach.nl.

Kan ik ook eenmalig gebruik maken van de beachvolleybalvelden?
Ja, dat kan. Je kunt de velden ook huren. De velden worden niet verhuurd tijdens trainingstijden, evenementen en/of toernooidagen. Voor meer informatie, bekijk: https://beachteach.nl/beachvolleybalveld-huren/

Ook beachvolleyballen?

 

Wil je deze zomer beachvolleyballen? Word dan donateur van Beach & Teach!

lid worden

Toekomstige evenementen

 

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Contact informatie

 
Adres:
Sportboulevard 1
7772 SL
Hardenberg
Email: info@beachteach.nl