Klik voor meer informatie over het donateurschap hier.

Klik hier om je aan te melden bij Beach & Teach.

Als lid kan je onbeperkt gebruik maken van de beachvelden. De netten hangen al op een bepaalde hoogte, dames (2.24 m) of heren (2.43 m) hoogte. Wanneer je er gebruik van wilt maken met je beachpartners kan je het net aantrekken, zodat er spanning op komt te staan. Als je er geen gebruik meer van wilt maken, kan je zelf de spanning er weer afhalen. Zo blijven de netten van kwaliteit.

Er zijn meerdere toernooien per jaar die worden georganiseerd op het beachcircuit van Beach & Teach. Er zijn enkele eigen toernooien, maar buiten dat wordt er ook elk jaar een JBC toernooi gehouden. Dit toernooi is in handen van de Nevobo. Beach & Teach stelt hun circuit ter beschikking. Aanmelden kan via deze link.
Onze eigen toernooien vindt je op de toernooienpagina. Op deze pagina kun jij aangeven met welk toernooi je mee wilt doen, alle informatie staat er bij gegeven. Daarnaast kun jij je uiteraard ook aanmelden voor het toernooi waar jij aan mee wilt doen!

Op de donderdag -en vrijdagavond is het mogelijk om gemengd te spelen. Het maakt dan niet uit met welk niveau jij je team indeelt. Voor de competitiespelers zou jij je ook mogen inschrijven met een gemengd team. Let wel op dat je dan altijd wordt ingedeeld bij ‘Heren’.

Load More

Ook beachvolleyballen?

 

Wil je deze zomer beachvolleyballen? Word dan donateur van Beach & Teach!

lid worden

Toekomstige evenementen

 

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Contact informatie

 
Adres:
Sportboulevard 1
7772 SL
Hardenberg
Email: info@beachteach.nl